2010. december 6., hétfő

Hotel Karntnerhof

Tisztelt Iskola!
 A Hotel Kärntnerhof *** otthonos hangulatú, 28 szobás szállodánk az ausztriai Mallnitz szívében kiváló lehetőséget nyújt mind a téli sportot kedvelők, mind a nyári kikapcsolódást választók számára. A falu és környéke mind nyáron, mint télen számtalan lehetőséget kínál az ide látogatóknak:
télen: szánkózás, síelés, sífutás, korcsolya, uszoda
nyáron: teniszpálya, uszoda, kerékpártúrák, kirándulások, futballpálya, stb.

A felújított és komfortosan berendezett erkélyes, panorámás szobák fürdőszobával, kábeltelevízióval és telefonnal felszereltek. A hotel stúdiószobái ezen felül főzési lehetőséget is kínálnak az odalátogatóknak. Külön lehetőség van arra, hogy a stúdiószobáinkat nem csak hotelszobaként (amely esetben a szobaár tartalmazza a reggelit is), hanem apartmanként is kibéreljék a vendégeink. A családok kényelmét négyágyas szobáink szolgálják - normál és emeletes ágyakkal.

A Kärntnerhofban ingyenesen használható a szauna, a WLAN és az internetsarok. Az alagsorban 50-60 fő befogadására alkalmas táncterem - felszerelt erősítéssel - áll a hotel vendégeinek rendelkezésére. A téli kertünk szemináriumok, előadások megtartására kiválóan alkalmas (kb. 40-50 fő). Társalgónk (Stüberle) éjjel-nappal nyitva tart a vendégeknek, előadásra, tárgyalásra, szemináriumra is. (kb. 15 fö)

Az árak egyéni vendégeknek szólnak, valamint megküldjük csatolmányban a Hotel bemutatását és a részletes árlistánkat. Külön akciós karácsonyi ajánlattal!

Csoportoknak,iskoláknak,osztályoknak külön testreszabott ajánlatot dolgozunk ki, mely függ a csoport számától, az eltöltendő éjszakák számától, s az időponttól, valamint a kívánt szobafelosztástól.
Akciós ajánlat: aki december 15-ig jelentkezik,annak 10 százalékos kedvezményt ajánl fel a szálloda.
 
További együttműködés reményében, minden további kérdést szívesen várunk.
December 8-án és 9-én a tulajdonos Budapesten tartozkódik,így személyes találkozásra is lehetőség nyílhat.
 
Tisztelettel:  Dr.Kovács Péter
                  Illetékes magyar kontaktszemély
Információ és foglalás az alábbi e-mail cimen és telefonszámon lehetséges magyar kontaktszemély áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:
hotelkarntnerhof@googlemail.com vagy hotelkarntnerhof1@googlemail.com
+49 1 515795 10 70
-------------------------------------------
Hotel Kärntnerhof***
A-9822 Mallnitz 14
www.kaerntnerhof-mallnitz.at