2010. október 7., csütörtök

Katica Tanya – Aktív Pihenés Központ, ahová a madár is pihenni jár!


A Katica Tanya – Aktív Pihenés Központ azért jött létre, hogy Magyarország vezető élményközpontú, a természetközeli és a hagyományos életmódot felelevenítő, az aktív pihenést elősegítő szolgáltatója legyen, ahová a madár is pihenni jár!
A Katica Tanya – Aktív Pihenés Központ ötletgazdáinak célja minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezze a friss levegő erejét, ismerje meg a házi állatokat, elődeink szokásait, mesterségeit, bölcsességét, eközben játszva tanítsa korunk ifjúságát gyakorlati tudásra, tapasztalatra!
A hangsúlyt a környezettudatosságra helyezve, az élmény, a rugalmasság, a gyermekszeretet és vendégközpontúság elvei mentén egyszerre biztosítunk minőségi szállást, ellátást és programokat.
A Katica Tanya minden munkatársa hisz az iskolapadon kívüli oktatásban, azaz abban, hogy a tapasztalás a legjobb tanítómester!
A Katica Tanya szálláshelyei a Katica Turistaház és Kemping, illetve a Katica Porta. A Kalandparkban találhatóak az állatok, a Lovagvár és az Étterem, illetve a programok jelentős része.
A Katica Tanya – Aktív Pihenés Központ az élmény mindhárom elemét biztosítja a hozzánk látogatónak, legyen az erdei iskola, nyári tábor, egy vagy többnapos osztály- vagy családi kirándulás:
1.    Szállás:
a.   turistaházainkban 2-12 ágyas szobákban 120 főt tudunk elszállásolni,
b.   kempingünkben 80 sátorhely és 10 lakókocsi táborozhat,
c.   szállásadó partnereinknél magasabb kategóriás szállások is elérhetőek.
2.   Ellátás:
a.   házias ételek az év 365 napján, akármikor,
b.   menüs és „a la carte” étkezés,
c.   rendezvények lebonyolítása (esküvők, szülinapi bulik)
3.   Program: ebben egyedülálló a Katica Tanya!
a.   50 féle választható program a kézművesség, természetismeret, hagyományőrzés vagy gazdálkodás területein.  Ezekből igény szerint alakítható a látogatók programja, legyen az egy nap vagy egy hét.
b.   A tucatnyi kül- és beltéri játszóalkalmatosság, köztük a hancúrpajta, az öreg géppark, a kétszintes játszóház vagy az akadálypálya várja a látogatókat.
c.   A középkort idézi a hazánkban egyedülálló Lovagvár, és a hozzá kapcsolódó programok, például a középkori lovagok nyomában, az ijászkodás, vagy a hajítógép-bemutató. Nálunk épült meg Kontinentális Európa legnagyobb hajítógépe is!      
d.   A tehénfejés, kenyér és langallósütés, a paraszti erő és bátorságpróba és a lovaglás, melyek során bemutatjuk elődeink hagyományait és bölcsességét.
e.   Tematikus hétvégi programsorozatot indítottunk el Jeles napok a Katica Tanyán címmel. Az a cél vezérelt bennünket, hogy minél változatosabb programokkal várjuk Kedves Látogatóinkat, minél teljesebb élményt biztosítva számukra!
A Katica Tanya egyik vezéreleme a folyamatos fejlesztés és fejlődés, azaz minden évben valamivel többet kell nyújtanunk Kedves Vendégeinknek, mint az előzőben.
Gasztronómiai ajánlatunkban – amely a jeles napokhoz igazodik - minden héten találnak vendégeink valami újdonságot a konyhában is!

További információ: www.katicatanya.hu, info@katicatanya.hu, (30) 411 6002.

Amennyiben szeretne írásos bemutatkozót kapni a Katica Tanyáról, akkor kattintson ide és adja meg elérhetőségét!
Amennyiben szeretne a havi hírlevelünkből kapni, kérem,  küldjön egy válasz levelet.

Köszönjük, hogy levelünket megtisztelte figyelmével, kérjük,  bemutatkozásunkat továbbítsa munkatársainak, barátainak is, illetve keressen bennünket ha bármi kérdése van.

Katica Tanya Munkatársai
(30)4 11 6002