2010. október 7., csütörtök

Változatok egy bécsi buszos útra - Orangeways

Ajánlat: Budapest – Bécs útvonalra, 1 napra (2010. november 20.).

Full extrás Bova Magiq autóbuszokkal szállítjuk utasainkat, melyek dönthető és oldalirányba is mozdítható bőrülésekkel rendelkeznek, ezzel is kényelmesebbé téve az utazást. Minden üléshez saját multimédia rendszer tartozik fülhallgatóval, ami lehetővé teszi, hogy az utasok maguk válasszanak, mit szeretnének hallgatni, illetve nézni az autóbuszon elhelyezett 4 darab LCD monitoron (DVD, rádió, CD).

Autóbuszaink 63, illetve 65 fő komfortos szállítását biztosítják, mely a legtöbb autóbusznál nagyobb kapacitást jelent. Ez kevesebb személy esetén is kényelmes elhelyezkedést biztosít.

Utaskísérőt is tudunk biztosítani ingyenes melegital felszolgálással és alacsony költségű büfészolgáltatással: 13 000 Ft/nap.

Ebben az esetben hűtött italokat is fel tudunk ajánlani térítés ellenében.

Árajánlatunk 187 000 Ft Áfa mentes (tehát nem kell Áfát fizetni), 520 kilométerig, 1 napra. Ez az ár tartalmazza a kilométerdíjat, az autópályadíjakat. Az árba utaskísérőt nem számoltunk.

Minden esetben a konkrét menetlevél alapján számlázzuk a ténylegesen megtett kilométereket. Plusz kilométerenként a díjunk 310 Ft/km.

Részletes információért hívja bizalommal Bózsik András stratégiai igazgató urat a 06-30/830-9625-ös telefonszámon.

Várom esetleges kérdését, visszajelzését.

Üdvözlettel:

Balázs Mariann
stratégiai menedzser
OrangeWays Autóbuszos Közúti Közlekedési Zrt.
+36 30 757 37 00