2011. április 5., kedd

Esztergomi osztálykirándulás! Szállás 2000 ft/fő-től, Élményfürdőzés ebéddel 1950 ft/fő áron!!

Tisztelt Igazgató Asszony/Igazgató Úr!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az ország egyik legszebb élményfürdőjét, az esztergomi Aquaszigetet. Télen-nyáron várjuk vendégeinket, külső-belső óriáscsúszdákkal, tíz medencével, gejzírrel, sodrófolyosóval, barlanggal, vízeséssel, jacuzzival. A sportot kedvelők egész évben úszhatnak a kiúszóval rendelkező 25 méteres sportmedencében, és a téli hóesésben is lehet gyönyörködni a Bazilika látképében.

Kifejezetten iskoláknak, diákok részére dolgoztuk ki kedvezményes ajánlatunkat: az Aqua-program egy napban kínál kulturális és szórakoztató programokat egyaránt. Várunk Esztergom városába minden olyan diák csoportot, akik egy vagy többnapos úti célként kíváncsiak Magyarország első fővárosára, Közép Európa legnagyobb székesegyházára, és az ország egyik legszebb élményfürdőjére, az Aquaszigetre.

Ebben a csomagban a város egyik kedvelt szállásadójával, a Rögbi Sport Klub Hotellel gyüttműködve, kedvező áron biztosítunk változatos élményeket az idelátogatók számára.

Szállás már 2.000 Ft/fő-től

Élményfürdőzés ebéddel vagy vacsorával egybekötve: 1.950 Ft/fő áron!

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, kérjük, hívja marketing részlegünket a 33/511-104-es telefonszámon, vagy írjon a bmihlaovics@aquasziget.hu e-mail címre.

Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mielőbb vendégeink között üdvözölhetjük az Önök iskoláját is!

Tisztelettel:

Mihalovics Barbara

30/5750-209