2011. április 11., hétfő

Fort Worth-i nemzetközi tábor

Budapest Főváros Önkormányzata és Fort Worth (USA) közötti testvérvárosi kapcsolat alapján ebben az évben is lehetőség nyílik budapesti középiskolás diákok nyári táborozásban való részvételére a Fort Worth-i nemzetközi táborban.

Csomós Miklós Főpolgármester-helyettes úr megbízásából mellékelten megküldöm a nemzetközi nyári iskola középiskolásoknak tárgyú felhívást.

Kérem, hogy a jelentkezéseket (Budapestről legfeljebb 15 tanuló + 1-2 kísérőtanár) április 14-ig küldjék meg a Főpolgármesteri Hivatal Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának 1052 Budapest, Városház u. 9-11. vagy elektronikus úton munkatársamnak (Németberta Sándor vezető főtanácsos e-mail: NemetbertaS@budapest.hu) címre

„Tekintettel az anyag terjedelmére, a lényeges tudnivalók a következők:

Fort Worth minden évben meghirdeti testvérvárosai számára a Nemzetközi Vezetői Akadémia programot. Idei téma: „AZ INNOVATÍV VEZETŐ”
Időpont: 2011. július 16-31.
Feltételek: minden testvérváros legfeljebb 15 középiskolai tanulót (15-18 év) és 1 vagy 2 tanárt, felnőtt csoportvezetőt küldhet.
részvételi díj: 750 $ /diák és 725 $ / tanár, csoportvezető
A díj NEM tartalmazza: repülőjegy, költőpénz (szuvenír, telefonkártya vásárlásához), orvosi költségek, biztosítás, egyéni ételvásárlások, és a végleges programban nem szereplő tevékenységek.

Április 15-ig kell az érdeklődést és részvétel megerősítését jelezni.
Április 25-ig kell megküldeni a diákok és tanárok/vezetők névlistáját.

A diákok és tanárok részt vehetnek igény szerint az ezt megelőző Texas Kulturális Héten (2011. július 8-17), melynek díja 175 $ / fő.


Együttműködését köszönöm.

Magyar Zita
oztályvezető
Budapest Főváros Önkormányzata
Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztály
Oktatási Osztály
MagyarZ@budapest.hu
Tel.: 327-1108